Historien bag Jvj Maskinteknik ApS

​JVJ maskinteknik er en moderne maskinfabrik som løser enhver opgave.

JVJ maskinteknik er en moderne maskinfabrik som løser enhver opgave. Vi kan tilbyde alt inden for plade og konstruktions arbejde, inkl. plasmaskæring og laserskæring på egne maskiner.

  • Maskinfabrik

  • Fødevareindustri

  • Industri

  • Byggeri

Vores historie

JVJ Maskinteknik blev grundlagt i 2009, med den filosofi om at skulle servicere markedet med de bedste totalløsninger indenfor maskinteknik.


Alt fra konstruktionsarbejde, fremstilling af prototyper, maskinkomponenter, maskiner samt transportanlæg er berøringsflader i den daglige forretning hos JVJ.

I dag består JVJ af et bredt mandskab af ingeniører, konstruktører, servicemedarbejdere i fuld udstyrede servicebiler, svejsere, smede og mange flere kompetencer. Tilsammen udgør det mandskab den perfekte blanding af medarbejdere til at varetage vores kundernes ønsker.


Vi råder over flere tusind kvadratmeter produktionslokaler, hvilket gør at der ikke er langt fra tanke til handling. Med flere af markedets største spillere i industrisektoren som kunder har vi opbygget en knowhow, der altid leverer det perfekte slutprodukt. Suppleret med en maskinpark, der altid er på den nyeste teknologiske stand, leverer JVJ til enhver tid innovative totalløsninger.

Følg Jvj Maskinteknik ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Har du en forespørgelse til os?

Skal du have udført arbejde fra en smed eller svejser, er du det helt rigtige sted. Her har vi det hele in-house – med alt hvad en bygherre kan drømme om.

Bruger du os, får du en totalløsning med dig i fokus. Vi har skabt et miljø, hvor vi har alt hvad kunden kunne have behov for i nærområdet.

Hvis du vil høre mere om muligheder eller priser, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du, hvad du skulle bruge?
​Vi står klar til at rådgive dig

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jvj Maskinteknik ApS

Tinggårdvej 5,
​6400 Sønderborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 40 42 74 77

E-mail: jvj@jvj-maskinteknik.dk

CVR-nummer: 32153941

Åbningstider

Man - fre 7:00 - 16:00

Lørdag søndag lukket

Der tages forbehold for ændringer.